Nieuwsgierig geworden? Laten we persoonlijk contact maken.


Coaching

Coaching is een laagdrempelige manier voor mentale ondersteuning. Laagdrempelig houdt in dat coaching zonder al te veel obstakels bereikbaar is. Zo is bij mij een verwijzing van je huisarts niet nodig. Dat neemt niet weg dat een huisarts je wel coaching kan adviseren.


"If it is to be, it is up to me" 


MindsetKracht geeft handvatten om een gelukkiger leven te leven. Bewuster te kijken naar jezelf en je omstandigheden. Je leert beter communiceren, met jezelf en met anderen. Het is mijn overtuiging dat coaching voor iedereen een prachtige ervaring is om dichter bij jezelf te komen. Door coaching leer je wat je niet leert op een opleiding. Je leert om vanuit bewustwording een krachtiger persoon te zijn in onrustige situaties, in onze uitdagende maatschappij. Een van de grote uitdagingen als mens, is om te overleven in de door mensen gecreëerde harde wereld.

Wees proactief, leer wat je moet weten om jezelf in onze uitdagende maatschappij te kunnen zijn, in jouw package-deal, in jouw leven, je staande te houden. Gun jezelf coaching! Start met liefde voor jezelf te voelen.

Welk type coaching past bij jou?

Persoonlijke coaching

Iedereen komt uitdagingen tegen op zijn of haar pad, dat hoort bij het leven. Maar hoe jij hiermee omgaat is afhankelijk van vele persoonlijke factoren. Tijdens ‘1-op-1 coaching’ gaan we samen kijken wat jouw uitdagingen zijn, waar deze hun oorsprong vinden en hoe we deze het hoofd kunnen bieden.

Afvallen met je mindset

Echt afvallen doe je door patronen te veranderen en door goed te luisteren naar wat jouw lichaam echt nodig heeft. Tijdens ‘afvallen met je mindset’ kijken we op een holistische wijze naar jouw leven en bied ik jou hiervoor de handvatten zodat je fysiek en mentaal lekkerder in je vel zit.

Familieopstelling

Iedereen heeft een 'systeem van herkomst'. Dit systeem heeft invloed op hoe jij nu in het leven staat en omgaat met relaties. Tijdens een familieopstelling krijg je inzicht in patronen en overtuigingen die vaak onbewust van generatie op generatie aan jou zijn doorgegeven.Dit geeft jou inzichten en daarmee de mogelijkheid om deze patronen te doorbreken of juist in te zetten om te schitteren.

Traumaverwerking met IEMT

Soms zit je even wat minder goed in je vel, bijvoorbeeld door de druk op je werk of binnen je gezin. Tijdens ‘wellbeing coaching’ kijken we met behulp van diverse coaching technieken naar jouw onbewuste gedachten en leefpatronen en bied ik je handvatten om krachtiger in het leven te komen staan.