Nieuwsgierig geworden? Laten we persoonlijk contact maken.


Ik ben Ingrid


Vanuit mijn praktijk MindsetKracht werk ik met veel bevlogenheid en innerlijke overtuiging aan mijn missie om jou beter in contact te brengen met wie jij in essentie bent. Jouw lichaam is je kompas en je gedachten zijn je kracht. Op deze manier vind jij de plek waaruit je vanuit liefde en vertrouwen een gelukkiger en vrijer leven kan leiden.Wie is Ingrid?

Ik ben Ingrid Mulder, een energieke vrouw, partner en moeder van begin vijftig, die met aandacht voor lichaam en geest bewust door het leven gaat.Ik ben getrouwd met Guus en samen zijn wij ouders van drie prachtige, inmiddels volwassen dochters. Deze dames hebben een enorme drive in mij los gemaakt om de beste versie van mezelf te zijn. En daarmee een krachtig voorbeeld voor mijn dochters te vormen. Ik leer nog iedere dag van deze meiden, onze mooie gesprekken leveren vaak een zinvolle reflectie op.


Levenspad

Net als ieder ander, ben ik ook de nodige leermomenten tegengekomen op mijn levenspad; soms oppervlakkig, soms ook heel intens. Die laatste zijn de lastige momenten in het leven, maar ook de mooiste leerscholen. Recent heb ik zelf een van mijn meest intense leermomenten mogen ervaren.

De stabiliteit in mijn rug is al jaren kwetsbaar. Steeds ernstiger zodat mijn zenuwbanen dreigden te begeven en ik liep een groot risico op een incomplete dwarslaesie. Er hoefde maar iets te gebeuren en mijn mobiliteit zou het kunnen begeven op 51-jarige leeftijd. Een zware operatie en een heftige revalidatie moesten dit voorkomen. Een angstig en risicovol traject. Ik overwon angst, vanuit vertrouwen. En heb mijn lichaam letterlijk opengezet voor de operatie. Door een reis ‘naar binnen’ te maken en te luisteren naar wat mijn lichaam me te vertellen had. Daar vond ik antwoorden, bewustwording en enorme boost energie.

LEES MIJN BLOG OVER DEZE ERVARING >>


Paramedisch opgeleid

In mijn loopbaan heeft het welzijn van de mens altijd een centrale rol gehad. Ook als coach geniet ik met volle teugen van de verbinding die ik maak met mensen. Ik doe niets liever dan mensen een handreiking geven. Vooral als ze het nodig hebben én graag willen ontvangen. Ik ben paramedisch opgeleid. Voor mijn professie als coach ben ik gestart met NLP-studies (Neuro Linguïstisch Programmeren) en systemisch coachen. Tijdens deze opleidingen ben ik enorm geïnspireerd door de vele mensen, die net als ik, zijn geraakt door de taal van ons lichaam en de kracht van onze gedachten.


Dit zeggen anderen...

Jolanda, 54 jaar

Ingrid heb ik ervaren als een open, warme en bevlogen vrouw. Tijdens de systemische coaching die ik mocht meemaken heb ik gemerkt dat ze veel kennis heeft. Bovendien kan ze deze kennis duidelijk overbrengen. Ik heb inzichten gekregen die ik mijn verdere leven mee kan nemen, zodat ik zelf een lichter en vrijer gevoel ervaar, maar belangrijker, ik kan met nieuwe inzichten mijn kinderen meer kind laten zijn zodat ook zij meer in hun kracht komen. 

Bianca, 45 jaar

Ik heb Ingrid leren kennen als een eerlijk, lief en puur mens die oprecht geïnteresseerd is in de ander. Zij ziet als geen ander de mens achter de mens en is in staat om je te spiegelen op een manier die bij je past. Ze coacht mij dan ook niet voor niets. Ik gun iedereen zo’n coach!

Pepijn, 19 jaar

Ik heb mezelf, mede door de coachingssessies van Ingrid, als mens enorm ontwikkeld. Zo ben ik, nadat ik de eerste keer gezakt was voor mijn praktijkexamen, naar Ingrid geweest om sterker in mijn schoenen te staan tijdens mijn examen en ben uiteindelijk mede hierdoor de keer hierna geslaagd. Ingrid laat jou vooral aan het woord en stelt op het juiste moment de juiste vragen om tot inzicht van jouw situatie te komen. Ik merk dat ze me begrijpt en dat geeft een fijn gevoel. Ik voel me na een sessie dan ook enorm opgelucht en kan weer tot mezelf komen.

Lynn, 24 jaar

Je merkt aan Ingrid dat ze met plezier en vanuit haar hart dit vak uitoefent. Ze straalt een energie uit wat mij persoonlijk rustig maakt en waardoor ik dichter bij mijn gevoel kan komen en durf te komen. Tijdens onze sessies leert Ingrid mij hoe ik (de herkomst van) mijn gevoelens beter kan begrijpen. Dit doet ze onder andere door het uittekenen en uitleggen van de familie dynamieken; iets heel nieuws voor mij, maar erg interessant! Ook geeft ze mij handvatten waarmee ik beter leer om te gaan met mijn uitdagingen. Elke keer weer vind ik het een beetje spannend, maar ik ga vaak erg opgelucht weer naar huis!