Home / Tarieven

Tarieven


Wat is er mogelijk en wat kost het?

Wat het kost om door Ingrid gecoached te worden is een belangrijke vraag.

De tarieven zijn gebaseerd op de uren die er gewerkt worden,  inclusief voorbereiding, tussen liggende en afrondende taken die bij coachen horen. De tarieven zijn exclusief BTW(!). Coaching en privé familie opstelling (21% btw). Deelname familieopsteling op 't Stift (9% btw)


Intake

Allereerst start ik vaak met een intakegesprek. Hiervoor reserveer ik een uur. Ik hoor jouw hulpvraag en informeer je over de mogelijkheden van mijn coaching. Je bent nadien ten alle tijde vrij om aan te geven of je graag de verdieping in wilt.

  1. Intakegesprek € 45,00


Coaching (aanmelding vanaf 1 juli 2024)

  1. Persoonlijke coaching € 90,00 per uur
  2. Voor relatiebegeleiding €  275,00, inclusief intake en vragenlijsten voor de betrokken personen (2). Duur 2 uur.
  3. Gezinsbegeleiding-traject van 3 gesprekken € 750,00 bij rouw of scheiding van een dierbare
  4. Afvallen met je mindsetkracht € 80,00 per uur


Deelname familieopstelling:

Deelname grote opstelling op een prachtige locatie landgoed locatie van ’t Stift in Twente - Weerselo, waar in de natuur een mooi rust en sereniteit voelbaar is. 

Representant € 50,00 
Vraaginbrenger € 90,00

Aansluitende lunch bij de Stiftsjuffer voor eigen rekening. 

Privé familieopstelling in mijn praktijk  € 125,00


Overige informatie

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Dat heeft enkele voordelen: ik ben niet gebonden aan wachtlijsten of protcollen. We spreken samen af hoe vaak en hoelang een coachtraject duurt. Ik deel geen persoonlijke informatie met de zorgverzekeraar, werkgever of iemand anders buiten jouw goedkeuring om. Ik mail de factuur.

Omdat ik voor mijn bedrijf Mindsetkracht ook werknemers van bedrijven en organisaties coach, kan een individueel traject mogelijk door jouw werkgever worden betaald. Indien je in een periode zit van ziekteverlof of wanneer je gebruik mag maken van een opleidingsbudget. In dergelijke situaties maak ik een offerte die je kunt overhandigen aan jouw werkgever.

Wanneer bovenstaande bedragen meer zijn dan je kunt missen, neem dan contact met mij op. In overleg bekijken we wat wel haalbaar is om per keer te betalen.