Home / Tarieven

Tarieven


Wat is er mogelijk en wat kost het?

Dit zijn natuurlijk belangrijke vragen. Vandaar dat ik hieronder uitgebreid aandacht geef aan de mogelijkheden. Mijn tarieven zijn gebaseerd op de uren die ik met je werk en ook de voorbereiding en de afrondende taken die zoal bij het coachen horen. 

Allereerst start ik vaak met een intakegesprek. Hiervoor reserveer ik een uur.
Ik wil je graag laagdrempelig informeren over de mogelijkheden van mijn coaching. Je bent nadien ten alle tijde vrij om aan te geven of je graag de verdieping in wilt.


Tarieven

  1. Intakegesprek € 45,00 excl. 21% btw
  2. Persoonlijke coaching € 112,50 excl. 21%, per sessie.
  3. Voor relatiebegeleiding € 250,00 excl. 21% btw voor anderhalf uur. Vooraf ontvangt elke deelnemer een vragenlijst.
  4. Vitaliteitscoaching € 75,00 excl. 21% btw
  5. Afvallen met je mindsetkracht € 75,00 excl. 21% btw
  6. Deelname grote opstelling op een prachtige locatie landgoed locatie van ’t Stift in Twente - Weerselo, waar in de natuur een mooi rust en sereniteit voelbaar is. Familieopstellingen zijn belast met een btw-tarief van 9%, omdat ze onder de categorie van workshops vallen.

Representant € 50,00 excl. 9% btw
Vraaginbrenger € 85,00 excl. 9% btw

Aansluitende lunch bij de Stiftsjuffer voor eigen rekening. 

Eén op één opstelling € 85,00 exclusief. Eén op één heb ik de optie voor een 9% tarief helaas niet, en moet ik 21% btw berekenen. 


Waarom bij Mindsetkracht?

Als Familieopsteller heb ik bij ISVW de opleiding voor Familieopsteller gevolgd. Elmer Hendrix, een vooraanstaand boegbeeld in de ‘familieopstellingen wereld’ en zijn team hebben me tot in de finesses geleerd hoe een opstelling te begeleiden en “dat wat er gezien wil worden” er helemaal te laten zijn. Ik heb workshops bij het Bert Hellinger instituut gevolgd. Daarnaast heb ik een persoonlijk traject gevolgd bij Els van Steijn, de schrijfster van het bestseller boek ‘De Fontein’ en bedenker van de geweldige metafoor ‘de fontein’, waarmee Els duiding geeft aan de stroming van de dynamieken binnen een familie, groep of organisatie. Mijn lange ervaring in deelname aan familieopstellingen, zowel al representant en als vraaginbrenger heeft me zoveel gebracht in mijn leven, dat ik een hele diepe overtuiging voelde, dat ik hiermee professioneel aan de slag wilde voor de rest van mijn professionele leven. 

Daarnaast ben in gediplomeerd Neuro Linguïstische Programmeer coach. Oersterk-coach niveau 1, de opleiding van het instituut Oersterk van Drs. Richard de Leth. Alvorens ik deze opleidingen heb afgerond ben ik werkzaam geweest in de para-medischezorg als polikliniek assistent bij een orthopedische afdeling, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan op zowel medisch, organisatorisch en menselijke thema’s.


Overige praktische informatie

~ Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Dat heeft enkele voordelen: ik ben niet gebonden aan vaste uren voor coaching, niet aan protocollen of wachtlijsten. We spreken samen af hoe vaak en hoelang een coachtraject duurt. Ik deel geen persoonlijke informatie met de zorgverzekeraar of werkgever. Ik mail de factuur.

~ Omdat ik voor mijn bedrijf Mindsetkracht ook werknemers van bedrijven en organisaties coach, kan een individueel traject mogelijk door jouw werkgever worden betaald. Indien je in een periode zit van ziekteverlof of wanneer je gebruik mag maken van een opleidingsbudget. In dergelijke situaties maak ik een offerte die je kunt overhandigen aan jouw werkgever.

~ Wanneer bovenstaande bedragen meer zijn dan je kunt missen, neem dan contact met mij op. In overleg bekijken we wat wel haalbaar is.