Motivatie en inspiratie

Wil je graag geïnspireerd blijven om vanuit een holistisch zienswijze  een optimale staat van wellbeïng te beleven? Middels mijn blog deel ik graag mijn eigen ervaringen en kennis op het gebied van mindset, voeding, bewegen, ademhaling, meditatie, zintuigelijke bewustwording.

Piekeren is geen hoofdzaak

Heb jij wel eens last van piereken? Ontsnap aan het piekeren en vind innerlijke rust. Ontdek hoe je grip krijgt op je gedachten en energie terugwint.

Boosheid hoe zit het?

Ontdek de diepere lagen van boosheid en bevrijd jezelf voor een leven vol voldoening. Verken de niveaus van primaire, secundaire en overgenomen boosheid. Laat mij je helpen met laagdrempelige handvatten voor bewustwording en heling.

Als je met jaloezie te maken hebt

Verken de wereld van jaloezie: destructief en verrijkend. Ontdek hoe bewustwording je pad naar zelfinzicht kan verlichten. Begin jouw reis naar een fijner, volwassener leven. Leer, groei, en ontdek de kracht van positieve verandering.

Het kerstdiner

Ontdek de verborgen kant van het kerstdiner. terwijl velen genieten van gezellig samenzijn, ervaren sommigen juist spanning tijdens kerst. Herken je dit gevoel? Dan zou jouw familiedynamiek weleens een rol kunnen spelen. Ontdek hoe inzicht hierin kan helpen om dit aan te pakken.

Wie is de belangrijkste persoon in jouw leven?

Ontdek wie de belangrijkste persoon in jouw leven is en de weg naar zelfliefde en persoonlijke groei in dit verhaal over ouder-kind dynamiek.

Vloeit jouw energie weg?

Vloeit jouw energie weg? Lees dan hieronder de vier wellbeing pijlers van je leven. En check of jij een lek in je wellbeing ervaart.

Overgewicht, zit je vel niet meer lekker?

Wat goed dat je hebt doorgeklikt! Want er moet me iets van het hart. Ik was 20 kilo te zwaar jaren lang! Van alles geprobeerd, maar ik jo-jo-de er flink

Voelen, hoe doe je dat?

Voelen is meer dan een zacht vachtje aaien van een huisdier of een heerlijke trui. Voelen is meer dan een arm om je heen voelen. Natuurlijk is dit ook een Natuurlijk is dit ook een hele fijne manier van voelen. Maar jezelf voelen is helend! De mooiste plek om jezelf te voelen is in de natuur.

Een zucht van verlichting

Heb je momenteel last van jouw emoties? Ben je verdrietig, teleurgesteld, boos, angstig? Ben je benieuwd naar mijn persoonlijke verhaal? Neem dan iets meer dan een paar minuten en leer hoe je jezelf kunt sturen bij grote en kleine emotionele situaties in jouw leven.

Emoties, wat doen ze met je? Het vervolg

We gaan nu verder waar we de vorige keer gebleven zijn. Ik ga jullie meenemen in het creëren van oerkracht en explosieve positiviteit in jezelf.

Hoe gaat het met je?

Hoe kijk je naar jouw huidige situatie, welke betekenis heb je er aan gegeven? Of durf je er geen betekenis aan te geven?

Leef jij in angst of in vertrouwen?

Wat een angstgedachtes komen er deze dagen bij mij op. Het liefst ren ik keihard weg en wil ik ronduit toegeven dat ik volledig faal!

Vaderdag