Home / Reviews

Reviews

Heb jij een ervaring met mij die je graag wilt delen?
Als je niet wilt dat jouw naam verschijnt in de review vul dan 'Anoniem' in bij het invulveld 'Naam', zodat jouw feedback anoniem wordt gepresenteert. 


anoniem
Een familieopstelling bij Ingrid kan ik echt iedereen aanbevelen. Wat een fijne en mooie ervaring en dag. Met haar kennis, haar rust en haar kunde weet ze de juiste sfeer te creëren en de juiste dingen te benoemen. Een prachtige manier om meer rust te vinden in jezelf en antwoord te krijgen op vragen die je bewust of onbewust hebt.
Toon meer =>
Anoniem
Hoi lieve Ingrid

Ik wil graag delen dat ik na mijn opstelling, met mijn moeder heb gesproken en met haar mijn opstelling heb gedeeld. Hierdoor hebben we een prachtig en emotioneel gesprek gehad 🙏🏻.

Mijn moeder heeft 50 jaar lang met een enorm geheim rondgelopen en heeft dit nu met me durven delen omdat ik vragen stelde…

Eindelijk kan ik haar zien.

Ik ben zo dankbaar dat ik er bij was woensdag 🙏🏻

Wat is een toch een prachtige manier om energetisch dingen aan te kijken en op te lossen 💫
Toon meer =>
Vrouw 45jr
Recensie

In november heb ik deelgenomen aan een familieopstelling begeleid door Ingrid. Ondanks dat ik er al veel over gehoord had was dit mijn eerste kennismaking in de 'praktijk'. Aan het begin van de dag legde Ingrid heel duidelijk uit wat we van de dag konden verwachten en wat een familie opstelling inhoudt. Dit doet ze op een zeer vertrouwde en rustige manier waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde ondanks de onzekerheid van wat er komen ging, in een onbekend gezelschap. Allereerst mocht ik als representant in het veld komen. Wauw, dit was direct een bijzondere ervaring. Mijn lichaam vertelde zijn eigen verhaal en deed wat er gedaan moest worden, niet vanuit gedachte of woorden maar vanuit mijn gevoel. Omdat ik (te) vaak vanuit mijn hoofd leef was dit heel apart om mee te maken en om uit te voeren wat je lichaam en je gevoel je vertelt. Dit ging vanzelf en door de goede begeleiding van Ingrid in het veld was dit ook totaal niet gek of spannend. Daarna een eigen vraag ingebracht waarna de opstelling werd neergezet. Het is moeilijk om zonder superlatieven te praten over wat zich afspeelde. Voor mij totaal onbekende stonden representant voor mijn familie en dit was zeer herkenbaar. Zeer bijzonder hoe dit ontstaat en hoe Ingrid precies aanvoelt welke stappen er genomen moeten worden. Voor mij een onvergetelijke ervaring die nog steeds in mijn gedachte zit. De boodschap komt met kleine stappen binnen maar zal vast de komende tijd nog veel meer aan me laten zien denk ik zo. Dank voor deze mooie ervaring. 
Toon meer =>
Vrouw - moeder
Hallo mooi mens,
Hallo Ingrid,

Wat een mooie en ook intensieve ochtend. Onverwacht, maar precies kloppend zet jij mij als representant in wat ook thema's in mijn levens zijn.

Een fijne plek, goed verzorgd en jij was een fijne aandachtige coach waar ik met gezien en gehoord voelde.

Dank! 💚
Toon meer =>
Anoniem
Ik heb mezelf, mede door de coachingssessies van Ingrid, als mens enorm ontwikkeld. Zo ben ik, nadat ik de eerste keer gezakt was voor mijn praktijkexamen, naar Ingrid geweest om sterker in mijn schoenen te staan tijdens mijn examen en ben uiteindelijk mede hierdoor de keer hierna geslaagd. Ingrid laat jou vooral aan het woord en stelt op het juiste moment de juiste vragen om tot inzicht van jouw situatie te komen. Ik merk dat ze me begrijpt en dat geeft een fijn gevoel. Ik voel me na een sessie dan ook enorm opgelucht en kan weer tot mezelf komen.


Je merkt aan Ingrid dat ze met plezier en vanuit haar hart dit vak uitoefent. Ze straalt een energie uit wat mij persoonlijk rustig maakt en waardoor ik dichter bij mijn gevoel kan komen en durf te komen. Tijdens onze sessies leert Ingrid mij hoe ik (de herkomst van) mijn gevoelens beter kan begrijpen. Dit doet ze onder andere door het uittekenen en uitleggen van de familie dynamieken; iets heel nieuws voor mij, maar erg interessant! Ook geeft ze mij handvatten waarmee ik beter leer om te gaan met mijn uitdagingen. Elke keer weer vind ik het een beetje spannend, maar ik ga vaak erg opgelucht weer naar huis!
Toon meer =>
Anoniem
Zij ziet als geen ander de mens achter de mens en is in staat om je te spiegelen op een manier die bij je past. Ze coacht mij dan ook niet voor niets. Ik gun iedereen zo’n coach!
Toon meer =>
Anoniem
Ingrid heb ik ervaren als een open, warme en bevlogen vrouw. Tijdens de systemische coaching die ik mocht meemaken heb ik gemerkt dat ze veel kennis heeft. Bovendien kan ze deze kennis duidelijk overbrengen. Ik heb inzichten gekregen die ik mijn verdere leven mee kan nemen, zodat ik zelf een lichter en vrijer gevoel ervaar, maar belangrijker, ik kan met nieuwe inzichten mijn kinderen meer kind laten zijn zodat ook zij meer in hun kracht komen. 
Toon meer =>
Anoniem
Ik begrijp nu dat mijn familiesysteem een grote invloed heeft op mijn leven en dat een aantal antwoorden op persoonlijke vraagstukken in het familiesysteem liggen. Het was een eyeopener om te ervaren dat ik gedurende het coachproces antwoord kreeg op de hulpvraag waarmee ik kwam, zonder dat we over de specifieke situatie gesproken hadden.

Ingrid heeft dit proces op een fijne en prettige manier begeleidt. Ik vind haar een warme persoonlijkheid waarbij ik me gelijk veilig en vertrouwd voelde.

Ik ben dankbaar dat mijn heeft aangezet dit coachproses op te pakken en dat hij via de bedrijfsarts op Mindsetkracht is geattendeerd.
Toon meer =>
Natasja
Ingrid is een fijne coach. Betrokken, liefdevol en met kennis van zaken. Hoe wonderlijk dat ik als vragensteller ook als representant werd gevraagd en opgesteld werd in een opstelling waarin hetgeen ik representeert ook actueel is in mijn leven. Ingrid wist niet veel van mij. De enetgetische kracht van opstellingen! Een bijzondere en waardevolle ervaring met mooie inzichten. Dank je wel! 🍀🙏
Toon meer =>