Nieuwsgierig geworden? Laten we persoonlijk contact maken.


Familieopstellingen

Jouw ‘systeem van herkomst’ heeft invloed op hoe jij nu in het leven staat en hoe jij omgaat met relaties. Wanneer een of meerdere van jouw relaties onder druk staan kan een familieopstelling jou helpen inzicht te krijgen in waarom je dingen doet zoals je ze doet. Tijdens een familieopstelling krijg je inzicht in patronen en overtuigingen die (vaak onbewust) van generatie op generatie aan jou zijn doorgegeven. Dit geeft jou inzichten en daarmee de mogelijkheid om deze patronen te doorbreken of juist in te zetten om te schitteren.


Wil je deelnemen aan een familieopstelling?

Je bent van harte welkom! Je kan je inschrijven als representant of als vraaginbrenger.

Heb je het nog niet eerder gedaan, dan is het wellicht fijn om eerst representant te zijn. Je ervaart en voelt wat er in het “tableau vivant” gebeurt. Als representant word je uitgenodigd om een rol van iets om iemand te representeren. Je wordt gedragen door iets dat groter is dan jezelf en ja, iedereen kan het! Je hoeft je er alleen maar aan over te geven. Je voelt dat je ergens naar toe of vanaf wil lopen, je wordt uitgenodigd om die bewegingen te maken die je innerlijk voelt om te maken. Er is geen fout of goed. Het is zoals het is. 

De ervaringen van representanten zijn net als bij de vraaginbrengers heel invoelbaar. Bijna altijd raakt het ook een thema in je eigen leven, want je wordt niet voor niets gevraagd om juist die ene rol te representeren. 


Ervaringen van een representant

Ervaringen van een vraaginbrenger


Familieopstelling één op één

Mogelijk wil je graag in de diepte kijken, en wil je dat graag in een privacy gegarandeerde ambiance doen? Dat kan! Daarvoor heb ik een mogelijkheid om in de diepte te kijken middels het gebruik van poppetjes of middels de vaardigheid die ik ontwikkeld heb om vanuit mijn waarneming te representeren.

Privé-opstelling

Er is ook een mogelijkheid om een privé-opstelling te organiseren.

Voor informatie neem gerust contact op.

Kom naast me zitten en stel gerust je vraag!


Dit zeggen anderen...

Lieve Ingrid,


Ik ben nog sprakeloos en tevens wil ik het van de daken schreeuwen wat een magie wat een energie.

Ik dacht dat mijn gevoel weg was, maar mijn gevoel is er en mag er zijn💝

Ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad kwam.


Dankjewel.

Hoi lieve Ingrid,

Ik wil graag delen dat ik na mijn opstelling, met mijn moeder heb gesproken en met haar mijn opstelling heb gedeeld. Hierdoor hebben we een prachtig en emotioneel gesprek gehad 🙏🏻.

Mijn moeder heeft 50 jaar lang met een enorm geheim rondgelopen en heeft dit nu met me durven delen omdat ik vragen stelde…

Eindelijk kan ik haar zien.

Ik ben zo dankbaar dat ik er bij was woensdag 🙏🏻

Wat is een toch een prachtige manier om energetisch dingen aan te kijken en op te lossen 💫

Tijdens mijn opstelling was het alsof ik naar mijn eigen ouders keek, zo herkenbaar, zo was het echt, zo waar, liefdevolle en confronterend tegelijk.

Dat dit door mensen vertolkt kan worden die ik helemaal niet ken?
Wat een mooie ervaring!

De inzichten die ik van je kreeg houden me nog iedere dag bezig.

Ik heb er heel veel aan, dankjewel lieve Ingrid!