Nieuwgierig geworden? Laten we persoonlijk contact maken.


Persoonlijke coaching

Thema’s die je met coaching heel goed en krachtig aan kunt kijken zijn heel divers. Uiteindelijk draait het in algemene zin om jouw welzijn, geluk, liefde en vertrouwen weer terug te vinden in je eigen leven.Waar je vast loopt kan op een heel ander onderdeel van je leven zijn dan het thema wat je aan te kijken hebt.

Bijvoorbeeld als je het je moeite kost om balans in je leven te vinden, omdat je niet alle ballen tegelijk hoog kunt houden of het je niet lukt de juist partner te vinden of te houden. Soms speelt er trauma in de zin van een scheiding, een ziekte of overlijden? Misschien vind je het lastig om in een positieve verbinding te komen met familie, vrienden, kinderen of andere relaties in je leven. Allemaal onderdelen van het leven. Het is een cliché, maar het hoort bij het leven Maar hoe jij hier mee om kan gaan is afhankelijk van heel veel persoonlijke factoren. Daarom ga je niet leren hoe ik in het leven sta, maar gaan we samen kijken naar waar jouw thema zijn oorsprong heeft en hoe je daar een goede richting aan kunt geven. En dat is voor iedereen anders, uniek en heel persoonlijk.

Dit zeggen anderen...

Anoniem, 54 jaar

Ingrid heb ik ervaren als een open, warme en bevlogen vrouw. Tijdens de systemische coaching die ik mocht meemaken heb ik gemerkt dat ze veel kennis heeft. Bovendien kan ze deze kennis duidelijk overbrengen. Ik heb inzichten gekregen die ik mijn verdere leven mee kan nemen, zodat ik zelf een lichter en vrijer gevoel ervaar, maar belangrijker, ik kan met nieuwe inzichten mijn kinderen meer kind laten zijn zodat ook zij meer in hun kracht komen. 

Anoniem, 45 jaar

Ik heb Ingrid leren kennen als een eerlijk, lief en puur mens die oprecht geïnteresseerd is in de ander. Zij ziet als geen ander de mens achter de mens en is in staat om je te spiegelen op een manier die bij je past. Ze coacht mij dan ook niet voor niets. Ik gun iedereen zo’n coach!

Anoniem, 19 jaar

Ik heb mezelf, mede door de coachingssessies van Ingrid, als mens enorm ontwikkeld. Zo ben ik, nadat ik de eerste keer gezakt was voor mijn praktijkexamen, naar Ingrid geweest om sterker in mijn schoenen te staan tijdens mijn examen en ben uiteindelijk mede hierdoor de keer hierna geslaagd. Ingrid laat jou vooral aan het woord en stelt op het juiste moment de juiste vragen om tot inzicht van jouw situatie te komen. Ik merk dat ze me begrijpt en dat geeft een fijn gevoel. Ik voel me na een sessie dan ook enorm opgelucht en kan weer tot mezelf komen.

Anoniem, 24 jaar

Je merkt aan Ingrid dat ze met plezier en vanuit haar hart dit vak uitoefent. Ze straalt een energie uit wat mij persoonlijk rustig maakt en waardoor ik dichter bij mijn gevoel kan komen en durf te komen. Tijdens onze sessies leert Ingrid mij hoe ik (de herkomst van) mijn gevoelens beter kan begrijpen. Dit doet ze onder andere door het uittekenen en uitleggen van de familie dynamieken; iets heel nieuws voor mij, maar erg interessant! Ook geeft ze mij handvatten waarmee ik beter leer om te gaan met mijn uitdagingen. Elke keer weer vind ik het een beetje spannend, maar ik ga vaak erg opgelucht weer naar huis!