Nieuwsgierig geworden? Laten we persoonlijk contact maken.Coaching

Coaching is een laagdrempelige manier voor mentale ondersteuning. Laagdrempelig is niet hetzelfde als van een laag niveau. Laagdrempelig houdt in dat coaching zonder al te veel obstakels bereikbaar is. Zo is bij mij een verwijzing van je huisarts niet nodig. Dat neemt niet weg dat een huisarts je wel coaching kan adviseren.


"If it is to be, it is up to me" 


MindsetKracht geeft handvatten om een gelukkiger leven te leven. Bewuster te kijken naar jezelf en je omstandigheden. Je leert beter communiceren, met jezelf en met anderen. Het is mijn overtuiging dat coaching voor iedereen een prachtige ervaring is om dichter bij jezelf te komen. Door coaching leer je wat je niet leert op een opleiding. Je leert om vanuit bewustwording een krachtiger persoon te zijn in onrustige situaties, in onze uitdagende maatschappij. Een van de grote uitdagingen als mens, is om te overleven in de door mensen gecreëerde harde wereld.

Wees proactief, leer wat je moet weten om jezelf in onze uitdagende maatschappij te kunnen zijn, in jouw package-deal, in jouw leven, je staande te houden. Gun jezelf coaching! Start met liefde voor jezelf te voelen.

Welk type coaching past bij jou?

Persoonlijke coaching

Iedereen komt uitdagingen tegen op zijn of haar pad, dat hoort bij het leven. Maar hoe jij hiermee omgaat is afhankelijk van vele persoonlijke factoren. Tijdens ‘1-op-1 coaching’ gaan we samen kijken wat jouw uitdagingen zijn, waar deze hun oorsprong vinden en hoe we deze het hoofd kunnen bieden.

Afvallen met je mindset

Echt afvallen doe je door patronen te veranderen en door goed te luisteren naar wat jouw lichaam echt nodig heeft. Tijdens ‘afvallen met je mindset’ kijken we op een holistische wijze naar jouw leven en bied ik jou hiervoor de handvatten zodat je fysiek en mentaal lekkerder in je vel zit.

Familieopstelling

Iedereen heeft een 'systeem van herkomst'. Dit systeem heeft invloed op hoe jij nu in het leven staat en omgaat met relaties. Tijdens een familieopstelling krijg je inzicht in patronen en overtuigingen die vaak onbewust van generatie op generatie aan jou zijn doorgegeven.Dit geeft jou inzichten en daarmee de mogelijkheid om deze patronen te doorbreken of juist in te zetten om te schitteren.

Traumaverwerking met IEMT

Soms zit je even wat minder goed in je vel, bijvoorbeeld door de druk op je werk of binnen je gezin. Tijdens ‘wellbeing coaching’ kijken we met behulp van diverse coaching technieken naar jouw onbewuste gedachten en leefpatronen en bied ik je handvatten om krachtiger in het leven te komen staan.Dit zeggen anderen...

Jolanda, 54 jaar

Ingrid heb ik ervaren als een open, warme en bevlogen vrouw. Tijdens de systemische coaching die ik mocht meemaken heb ik gemerkt dat ze veel kennis heeft. Bovendien kan ze deze kennis duidelijk overbrengen. Ik heb inzichten gekregen die ik mijn verdere leven mee kan nemen, zodat ik zelf een lichter en vrijer gevoel ervaar, maar belangrijker, ik kan met nieuwe inzichten mijn kinderen meer kind laten zijn zodat ook zij meer in hun kracht komen. 

Bianca, 45 jaar

Ik heb Ingrid leren kennen als een eerlijk, lief en puur mens die oprecht geïnteresseerd is in de ander. Zij ziet als geen ander de mens achter de mens en is in staat om je te spiegelen op een manier die bij je past. Ze coacht mij dan ook niet voor niets. Ik gun iedereen zo’n coach!

Pepijn, 19 jaar

Ik heb mezelf, mede door de coachingssessies van Ingrid, als mens enorm ontwikkeld. Zo ben ik, nadat ik de eerste keer gezakt was voor mijn praktijkexamen, naar Ingrid geweest om sterker in mijn schoenen te staan tijdens mijn examen en ben uiteindelijk mede hierdoor de keer hierna geslaagd. Ingrid laat jou vooral aan het woord en stelt op het juiste moment de juiste vragen om tot inzicht van jouw situatie te komen. Ik merk dat ze me begrijpt en dat geeft een fijn gevoel. Ik voel me na een sessie dan ook enorm opgelucht en kan weer tot mezelf komen.

Lynn, 24 jaar

Je merkt aan Ingrid dat ze met plezier en vanuit haar hart dit vak uitoefent. Ze straalt een energie uit wat mij persoonlijk rustig maakt en waardoor ik dichter bij mijn gevoel kan komen en durf te komen. Tijdens onze sessies leert Ingrid mij hoe ik (de herkomst van) mijn gevoelens beter kan begrijpen. Dit doet ze onder andere door het uittekenen en uitleggen van de familie dynamieken; iets heel nieuws voor mij, maar erg interessant! Ook geeft ze mij handvatten waarmee ik beter leer om te gaan met mijn uitdagingen. Elke keer weer vind ik het een beetje spannend, maar ik ga vaak erg opgelucht weer naar huis!