Nieuwsgierig geworden? Laten we persoonlijk contact maken.


Afvallen met je mindset-kracht

Afvallen vanuit je mindset-kracht gaat in essentie om contact te maken met je lichaam. Ik leer je uit je hoofd te gaan en meer verbinding te maken met je lichaam. Ons hoofd staat altijd aan: is het niet om te plannen, te werken of te ontspannen (met Netflix of op je mobiel) dan is het wel om te piekeren. En “piekeren is de verkeerde kant op denken”, zoals een van mijn zeer gewaardeerde leermeester Michael Pilarczyk ooit zei. Piekeren zorgt ervoor dat ons stresshormoon toeneemt en dit zorgt op zijn beurt weer voor dat onze eetlust toeneemt. Als je hieraan toegeeft baal je daar vervolgens van en begint het gepieker weer. Kortom je komt in een vicieuze cirkel terecht.”


Bij ‘afvallen vanuit je mindset-kracht’ gaan we doelen stellen, deze visualiseren, en de belemmeringen aan kijken. Want wat maakt nou dat jij doet wat je doet? Jij bent het resultaat van jouw gedrag. Twee belangrijke thema’s waar we mee aan de slag gaan. Daarnaast krijg je kennis en inzicht in de fysieke en mentale mechanismen van je lichaam. Je leert door bewustwording.

En natuurlijk hoort er ook kennis van voeding bij dit traject en bekijken we hoe voeding direct op je lichamelijke maar ook op je mentale welzijn van invloed is. Het geheel is een complete manier om niet alleen te weten van je eet, maar ook inzicht te krijgen waarom je eet en wat hiervan de oorzaak en gevolgen zijn. Door te focussen op onze essentie en persoonlijke triggers kunnen we de cirkel blijvend doorbreken, zodat we resultaten boeken en behouden.

We gaan werken van uit het principe van een MindsetKracht-schijf van vijf. Deze methode is totaal anders dan je gewend bent en richt zich op de vijf punten van bewustwording. Het zal je niet komen aanwaaien. Je gaat een duurzaam en krachtig proces aan met resultaat voor het leven! Voorgangers zijn in een tijdsbestek van enkele maanden kilo’s afgevallen en op gewicht gebleven.

Het kost tijd, je krijgt energie. Het kost toewijding, je krijgt bevrijding! Houd je doel voor ogen om een nog mooiere man of vrouw te zijn, die zich ook echt wil en durft te laten zien! Een prachtig groeiproces met een heel gezond resultaat.


Dit zeggen anderen...

Jolanda, 54 jaar

Ingrid heb ik ervaren als een open, warme en bevlogen vrouw. Tijdens de systemische coaching die ik mocht meemaken heb ik gemerkt dat ze veel kennis heeft. Bovendien kan ze deze kennis duidelijk overbrengen. Ik heb inzichten gekregen die ik mijn verdere leven mee kan nemen, zodat ik zelf een lichter en vrijer gevoel ervaar, maar belangrijker, ik kan met nieuwe inzichten mijn kinderen meer kind laten zijn zodat ook zij meer in hun kracht komen. 

Bianca, 45 jaar

Ik heb Ingrid leren kennen als een eerlijk, lief en puur mens die oprecht geïnteresseerd is in de ander. Zij ziet als geen ander de mens achter de mens en is in staat om je te spiegelen op een manier die bij je past. Ze coacht mij dan ook niet voor niets. Ik gun iedereen zo’n coach!

Pepijn, 19 jaar

Ik heb mezelf, mede door de coachingssessies van Ingrid, als mens enorm ontwikkeld. Zo ben ik, nadat ik de eerste keer gezakt was voor mijn praktijkexamen, naar Ingrid geweest om sterker in mijn schoenen te staan tijdens mijn examen en ben uiteindelijk mede hierdoor de keer hierna geslaagd. Ingrid laat jou vooral aan het woord en stelt op het juiste moment de juiste vragen om tot inzicht van jouw situatie te komen. Ik merk dat ze me begrijpt en dat geeft een fijn gevoel. Ik voel me na een sessie dan ook enorm opgelucht en kan weer tot mezelf komen.

Lynn, 24 jaar

Je merkt aan Ingrid dat ze met plezier en vanuit haar hart dit vak uitoefent. Ze straalt een energie uit wat mij persoonlijk rustig maakt en waardoor ik dichter bij mijn gevoel kan komen en durf te komen. Tijdens onze sessies leert Ingrid mij hoe ik (de herkomst van) mijn gevoelens beter kan begrijpen. Dit doet ze onder andere door het uittekenen en uitleggen van de familie dynamieken; iets heel nieuws voor mij, maar erg interessant! Ook geeft ze mij handvatten waarmee ik beter leer om te gaan met mijn uitdagingen. Elke keer weer vind ik het een beetje spannend, maar ik ga vaak erg opgelucht weer naar huis!